Illuminatie Healing (K’anchaq)

/Illuminatie Healing (K’anchaq)
Illuminatie Healing (K’anchaq) 2020-03-19T00:01:04+00:00

illuminatieIn het algemeen is deze healingsvorm onderdeel van vele vormen van healing die wordt toegepast tijdens een traditionele Inca healing. Net als vele anderen wordt ook deze eerst vooraf gegaan door grondige Hucha Rumi.

Deze healing zorgt er doorgaans voor dat je weer ruimte ervaart en verlicht je bron van zijn. Hierbij worden kosmische energieën gekanaliseerd en door het energetische lichaam gestuurd, waarmee diepe gewortelde trauma`s en andere energieën (hucha) worden verlicht (de actieve lading wordt weggenomen) en afgegeven aan Pachamama. Tegelijkertijd wordt er Sami energie het energetisch lichaam ingebracht. Op deze wijze wordt er weer ruimte gecreëerd, voelt als een grote opluchting en een heel aangename rust. De healing is enorm krachtig en hoe beter de vooraf gaande Hucha Rumi is geweest, hoe dieper en beter de healing.

Mensen die deze healing ondergaan,  ervaren over het algemeen dat het met momenten erg koud aan voelt, dit vanwege de effectieve werking door het hele systeem en dringt erg diep door. Het trillen en schokken van het lichaam zijn de bekende kenmerken  tijdens de healing. Maar het mooiste is dat aan het eind men ruimte ervaart.