Traditionele Peruaanse Healing Sessie

/Traditionele Peruaanse Healing Sessie
Traditionele Peruaanse Healing Sessie 2020-10-01T19:11:52+00:00

 

Traditionele Peruaanse Healing Sessie

Een mens heeft nou eenmaal wel eens dat hij of zij ergens tegen aan loopt. Soms lost het vanzelf op, in vele gevallen kan men zelf voor een oplossing zorgen en andere keren vergt het iets meer om het beoogde resultaat te bereiken. Bij de vraag, waar loop je vast of tegenaan? Kan het antwoord heel ruim en divers zijn. Dit vertelt enigszins dat men nog niet bij de kern is aan gekomen. 

Wat houd een Q`ero healing sessie nou in
Een rustige kennismaking waarin jij en vooral ook met je eigen woorden zo goed als mogelijk probeert aan te geven, wat er gaande is. Dit is een specifieke sessie en werkt niet alleen op de bekende vier niveaus fysiek, emotioneel, mentaal en energetische niveau. Maar werkt vooral in en samen met geestelijk aspect.

In vele oude stammen en zo ook bij de Inca`s, kunnen wij op dit niveau, bijvoorbeeld ons onverwerkte verleden vinden. Het is hier op dit niveau waar een Sjamaan de geestelijke wereld betreed en waar heling mogelijk wordt gemaakt. Het kan een stukje onverwerkt verleden zijn, een ziekte in de familie lijn, energie of levenslust die verloren lijkt te zijn, denk aan Soul Retrieval en/of  Extraxtie. Een Traditionele sessie, zoals de Peruaanse Paqo`s uit de Q`ero gemeenschap deze uitvoeren duurt ongeveer 1 ½ uur. Tijdens deze behandeling worden de persoonlijke stukken automatische mee genomen. Deze intensief reinigend en transformerende sessie`s zijn niet alleen zeer krachtig, maar vooral effectief.

Ik werk ook op deze traditionele wijze, wel in huiselijke sfeer. Ik werk dus ook voornamelijk met een Mesa ( doek met medicijnstenen ) attributen zoals een Ratel, Drum, belletjes, Florida water, veer of Chumpi stenen. Dit zijn gereedschappen, waar een Sjamaan gebruik van kan maken tijdens een Q`ero-healing, naar gelang dit nodig is.

Alle sessies zijn ter ondersteuning van de normale geneeskunde. Raadpleeg bij twijfel daarom ook altijd een arts.

Q`ero Sessie ongeveer 90 min.   € 99 

Q`ero   Sessie intense ongeveer 150 min.  € 199

 

Inca Sjamanisme Healing Peru Mesa Mestana