Waarom Earthmasters

/Waarom Earthmasters
Waarom Earthmasters 2020-03-19T13:40:06+00:00

Tja, waar zal ik beginnen? Het zijn er zoveel en termen als “the great white brotherhood” “The Elohim”.  Er valt over dit onderwerp of de titel natuurlijk heel veel te vertellen en persoonlijk zou ik er zelfs boeken van vol kunnen schrijven. Want voor mij is dit nog altijd een boeiend en fascinerend onderwerp. Hoe dit dus exact gebeurd is weet ik tot op heden nog niet zo goed, maar kan mij wel herinneren, dat ik ” de mens ” een heel bijzonder wezen vond. Zonder echt te weten, geloofde ik er heilig in dat de mens een uniek en exceptioneel wezen was! wij waren instaat om te genezen en niet zomaar genezen,  maar dan ook echt van alles, waar men dus aan zou kunnen overlijden. Dat is rare gedachten als je pas dertien bent toch?

Ik kan mij nog heel goed heugen dat ik erg rebels was en heel tegendraads was zoals dat heet. Mijn ouders wisten ook niet wat zij met me aan moesten. Maar voor mij was de zoektocht geboren ( de waakvlam was ontstoken ) en die ging dus letterlijk overal tegen in en nam niets meer aan als zijnde waarheid en dat is best lastig op die leeftijd. Ik begon vragen te stellen en zoekende naar antwoorden op geheel onbekend terrein,  belanden ik op een gegeven ogenblik bij het fenomeen “opgestegen Meesters” Nou dit was erg interessant en ik stortte mij er volledig in. Zo hongerig als ik was en opzoek naar antwoorden op vragen die ik zelf van binnenuit nog niet eens kon begrijpen. En waar kwamen deze vragen nou vandaan, waarom wilde ik dit weten, waarom liet het mij niet los! Uiteraard las ik ook elk boek dat maar enig sinds in de buurt hiervan kwam en ook pakte ik elke kans om naar lezingen en cursussen te gaan om zo mijn honger naar kennis te kunnen stillen. Je raad het waarschijnlijk al,  Ik at best goed hoor, begrijp mij niet verkeerd, maar dit was een ander soort honger die diep ergens van binnenuit kwam en was op deze wijze niet te stoppen of te verhelpen. Ik gaf het op en staakte mijn zoektocht. Het enige dat ik over had gehouden, was al de kennis, informatie en een foto die ik vandaag aan de dag nog steeds heb. Het is een foto van “Djwhal Khul”   Nu jaren later, begin ik pas te begrijpen wat dit betekende en heeft betekent voor mij. Ik doel hiermee op de energie en frequenties die hiermee gepaard gaan. Het talent dat ik wellicht diende te ontplooien, maar destijds niet begreep!

Lichtmeester Djwhal Khul, de Tibetaan

Djwhal Khul zou je ook de Lichtmeester van Harmonie kunnen noemen. Als Confucius leerde hij om altijd in harmonie te zijn met andere mensen. Het nastreven van de perfecte harmonie in je leven. De Tao, de weg van het midden, zoekt altijd harmonie en welzijn. Het is ook de weg van de overgave. Waardoor het kleinere, de mee buigende bamboe, overeind blijft in de storm. Terwijl het grotere dat zich verzet, de machtige eik die minder buigzaam is, kan worden geveld. Door belangrijke spirituele kennisoverdracht heeft hij nog een andere bijnaam verworven: de leraar der leraren.

De naam is mijn inziens, een dankbetuiging naar al deze leraren op mijn pad!