Wie ben ik

/Wie ben ik
Wie ben ik 2020-03-18T23:54:07+00:00

 

Mijn naam is Sidney ( 1966 en in dienst voor de mensheid )

Vader van drie dochters en een zoon.  Mijzelf altijd een vreemde eend in de bijt gevonden. Geduldig,  eigenwijs en heel veel humor,  als ook zeven ambachten en acht ongelukken.  In Nederland geboren, opgegroeid in Suriname en de Antillen.  Ik vond het lastig een weg te vinden tussen mijn vaders rijk maar ingewikkelde cultuur die meer met de aarde te maken had en mijn moeders kant die heel erg kerkelijk gericht is.  De Surinaamse cultuur vind ik echt mooi en interessant, maar niemand sprak hier over. Het was bijna een geheime leer of zo iets. Waar aan de andere kant mijn moeder, godswoord letterlijk van de daken riep. Op zoek naar mijn eigen mening van en over het leven en een diep verlangen naar “vrijheid” om mijn gevoel van innerlijke onrust en ongenoegen te begrijpen, ben ik het volgende op mijn pad tegen gekomen:

 

    • TSH ( transforming scan healing I en II )
    • TSH leraren opleiding
    • Opleiding Jassen techniek therapeut/ Leraar
    • Hatha Yoga , Merkaba,  Flower of life en anderen

Een 3 jarige opleiding, met diverse inwijdingen, gegeven door Martijn Stevens ( Blue Kachina ) die opgeleid is door de Paqo`s ( priesters/ genezers) uit Peru.  Dit is een pad van dienstbaarheid en dankbaarheid. Een pad dat ik nog steeds bewandel. ik besef nu ook , wat dienstbaarheid en dankbaarheid nu echt voor mij betekenen. De ironie kwam toen ik besefte, dat letterlijk heel mijn leven in dit teken heeft gestaan van dienstbaarheid, zo ben ik een geboren  gastheer en kok, beide beroepen waar je dankbaarheid ontvangt van gasten en collega`s.